Comfortabel buitenshuis wonen

Exclusieve buitenverblijven

Comfortabel wonen doet u natuurlijk niet alleen binnenshuis: ook buiten wilt u zich helemaal thuis voelen. Met een boekje neerploffen op de loungeset, in de tuin van een etentje genieten en ongeacht het seizoen tot rust komen in de buitenlucht. Metabouw en Montage maakt van uw tuin een sfeervolle plek om te ontspannen of gezellig samen te zijn.

Houten terrasoverkappingen

Met een terrasoverkapping van Metabouw en Montage krijgt uw tuin een huiselijke sfeer. Onze houten terrasoverkappingen hebben een robuuste en landelijke uitstraling, maar u bepaalt zelf hoe het er als geheel uit komt te zien. Wij maken vooraf een tekening voor u, die vervolgens tot leven komt in onze eigen werkplaats. Op locatie zetten wij het unieke bouwpakket voor u in elkaar. U heeft er geen omkijken naar. Voor u het weet kunt u het hele jaar door genieten van uw terrasoverkapping.

Huiselijke buitenverblijven

Liever een compleet buitenverblijf in de tuin? Ook dat is mogelijk bij Metabouw en Montage. Wij helpen u met het ontwerp, maken een schets voor u en geven u advies. Goede kwaliteit is onze kracht. Bij het designen van een houten tuinhuis zijn onze kozijnen van meranti hout, waardoor ramen en deuren niet snel klemmen en de levensduur van het verblijf ruim vijftien jaar is. Vervolgens gaan we in onze werkplaats aan de slag met het unieke bouwpakket en maken we het buitenverblijf bij u thuis in orde.